Arkivets nye bog ”Da GA kom til byen”, – Cheminova 70 år på Tangen.

Det var i november 1952 man påbegyndte opførelse af fabrikken Cheminova, som dengang lå langs landevejen mellem Harboøre og Thyborøn. Den 23. november 1953 blev den første tromle færdigvare tappet. Det er altså 70 år siden Gunnar Andreasen kom til egnen. Han blev i daglig tale kaldt GA, og mange kendte ham kun under navnet GA.

Bogen handling begynder med lidt historie fra Cheminovas begyndelse i Mørkhøj i 1938 og frem til ankomsten til Rønland. Herefter kommer en del beretninger fra tidligere og nuværende medarbejder. Bidragsyderne er Jes Jessen, Lars-Erik Kruse Pedersen, Leif Wenneberg, Vera Christensen, Grethe Wenneberg, Peder Munk Sørensen, Hanse Mathiasen og Ejvind Grønne. De fortæller hvilken arbejdsplads Cheminova er og har været gennem de første 70 år. Som afslutning skriver Site Manager Jakob Kyllesbech et par ord.

Bogen kan købes på arkivet og hos Lemvig Boghandel fra tirsdag eftermiddag. Bogens pris er 150,- kr.