Arrangementer

Så er forårets arrangementer overstået, og det var en del.

I januar havde arkivet besøg af Dagcenteret i Harboøre, som hørte lidt om forretninger i Lemvig, Thyborøn og Harboøre.

I februar viste vi først film to gange på arkivet, som omhandlede fiskeri og senere i februar havde vi et foredrag om at skrive erindringer.

I marts havde vi 3 arrangementer. Først havde vi besøg af Harboøre Husholdningsforening, som fik lidt om Harboøres historie og derefter en lille film, med filmklip fra egnen. Anden arrangement var vi på besøg på Thyborøn plejehjem, hvor vi viste en film, med filmklip fra Thyborøn. Tredje arrangement var i Harboøre Centeret, hvor vi viste billeder og film.

I april besøgte vi Wærket i Thyborøn, hvor vi viste ukendte billeder med personer fra Thyborøn og derefter så de en film, som omhandlede Thyborøn. Og sidste arrangement her i foråret var i går, på Harboøre plejehjem, hvor vi fortalte lidt om forretningerne i Harboøre, Langerhuse og Vrist.

Vi takker alle dem som mødte op til vores arrangementer her i foråret og vi vender tilbage med mere til efteråret.