Julen 2019

Så gik endnu et år –

Hvor der har været nok at se til – dejligt.

Vi har vist film seks gange på arkivet, og afholdt 4 foredrag.

Vi har haft utrolig mange forespørgsler pr. mail, alt fra forespørgsler om billeder, slægt, lokalhistorie mm. og i år rigtig mange fra studerende, da emnerne til eksamen var noget med vand, strandinger og ulykker på havet. I alt har vi modtaget over 700 mail. Vi har haft over 200 besøgende på arkivet + alle dem som kikkede forbi ved Løvfaldsmessen.

Arkivet har modtaget over 100 indleveringer, som vi er utrolig glade for. Jo mere vi får indleveret, jo mere kan vi hjælpe andre og gemme til vores efterkommere. Så har I noget liggende derhjemme, så kik forbi arkivet, og vil I ikke af med det nu, kan vi enten scanne og kopier det. Det er både billeder, dokumenter, fortællinger, film mm.

På arkivet vil vi gøre alt for at bevare vores historie, og i øjeblikket er vi i gang med at få optaget en film om vores egn. I første omgang om virksomheder, med temaet ”Dengang jeg var i lære”, som fortæller et erhverv, som det det var og som det er nu. Vi er også i gang med søge penge til næste etape, som skal omhandle butikker.

Arkivet takker alle som støtter arkivet, både virksomheder og private – TAK, uden jer var der ingen arkiv.

Arkivets medarbejdere ønsker alle en rigtigt jul, samt et godt nytår.